Automobilisme

Els Ferrari de Schumacher i Massa, els més ràpids en els entrenaments oficials del GP de França

Els Ferrari han dominat la sessió d'entrenaments oficials del Gran Premi de França, al circuit de Magny-Cours. Michael Schumacher ha marcat el millor temps, seguit pel seu company d'equip, el brasiler Felipe Massa. Es tracta de la "pole" número 68 en la carrera del "Kaiser". El líder del Mundial, Fernano Alonso, s'ha hagut de conformar amb el tercer millor temps. L'asturià precedirà a la graella de sortida l'italià Jarno Trulli. El català Pere Martínez de la Rosa, que debutava al volant del McLaren en substitució de Pablo Montoya, ha estat vuitè.

Actualitzat

De fet, els McLaren no han pogut lluitar per les primeres places de la graella en cap moment. Si De la Rosa ha estat vuitè, el seu company d'equip, el finlandès Kimi Raikkonen, només ha pogut ser sisè. Per davant d'ells s'han situat no només els Ferrari de Schumacher i Massa, sinó els dos Toyota (Trulli, quart, i Ralf Schumacher, cinquè). Entre Raikkonen i De la Rosa, la setena plaça de la graella ha estat per al company d'equip d'Alonso, l'italià Giancarlo Fisichella.

La nota negativa de la sessió d'entrenaments oficials l'han protagonitzat el canadenc Jacques Villeneuve i el britànic Jenson Button, que han quedat eliminats en la primera volta en marcar dos dels sis pitjors temps, i per tant han quedat molt endarrerits en la graella de sortida del Gran Premi de França.

L'alemany Nico Rosberg, que ha estat novè a la classificació, haurà de recular deu places a la graella de sortida per una avaria al propulsor del seu Williams que ha obligat els mecànics del seu equip a canviar el motor. Rosberg, per tant, sortirà des de la dinovena plaça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut