Serveis sanitaris i dels bombers que van pujar al Tibidabo a socórrer els ferits. (Foto: EFE)
Els ferits van ser traslladats a diversos hospitals catalans després de l'accident. (Foto: EFE)
Barcelona

Els ferits en l'accident del Tibidabo evolucionen favorablement i un ja ha estat donat d'alta

Els tres adolescents que van resultar ferits en l'accident de l'atracció El Pèndol del parc del Tibidiabo de Barcelona evolucionen favorablement. Un d'ells, el noi, ja ha estat donat d'alta i les dues noies de 15 anys han respost a les atencions dels metges. La jove més greu va ser ingressada a l'Hospital de la Vall d'Hebron en estat crític i ha estat intervinguda durant tota la nit al quiròfan. Té una afectació vascular a les extremitats inferiors i múltiples fractures. Continua greu però amb una bona evolució. L'altra ferida està a l'Hospital Sant Joan de Déu amb un traumatisme craneoencefàlic. El seu pronòstic és lleu i també evoluciona favorablement.

Actualitzat
Segons ha explicat la consellera de Salut, Marina Geli, els tres ferits en l'accident d'una atracció del parc del Tibidabo, en el qual va morir una quarta jove de 15 anys, evolucionen favorablement i un d'ells ja ha estat donat d'alta.

El més greu dels ferits és una jove que roman ingressada a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb fractures múltiples i afectació vascular en les extremitats inferiors. La menor ha estat intervinguda en el quiròfan durant tota la nit. Encara està greu però amb una bona evolució.

L'altra noia continua ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona a causa d'un traumatisme craneoencefàlic i diverses contusions. El seu pronòstic és lleu.

En l'accident va resultar també ferit lleu un jove, que, després de ser atès pels serveis d'emergències mèdiques, va ser traslladat a l'Hospital General de Catalunya. El jove ja ha estat donat d'alta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut