Cadena de muntatge de les motocicletes de muntanya Gas Gas.
Cadena de muntatge de les motocicletes de muntanya Gas Gas. (Foto:ACN)

Els fabricants de motos catalans Gas Gas i Ossa es fusionen per competir en el mercat asiàtic

Els dos fabricants de moto es fusionen per consolidar el seu lideratge davant la forta competència del mercat asiàtic. Les marques continuaran diferenciades i mantindran els seus llocs de treball però compartiran recursos financers i tecnològics. El primer projecte en comú és la creació d'una motocicleta de carretera d'estil "vintage".

RedaccióActualitzat

Els dos fabricants de motos gironins Gas Gas i Ossa han anunciat que es fusionen per competir davant la forta competència del mercat asiàtic i consolidar el seu lideratge. Fa un any i mig que van signar un preacord però ara han formalitzat l'aliança que tenien des de feia temps.

Tot i això, les marques continuaran diferenciades, cosa que permetrà mantenir els llocs de treball i compartir recursos financers i tecnològics. "Tota la producció, els sistemes de distribució i els proveïdors sí que els compartirem", segons ha explicat Ramon Puente, director de Gas Gas.

L'objectiu d'aquesta fusió és crear un grup català referent en el món del trial i les motocicletes de muntanya. D'aquesta manera, al llarg del proper mes, Gas Gas anirà assumint la producció d'Ossa a la seva fàbrica de Salt, des d'on es distribuiran els models de totes dues marques.

Fruit d'aquesta aliança, un dels primers projectes que veurà la llum serà el desenvolupament conjunt d'una nova moto d'estil "vintage", que portarà el segell d'Ossa i que suposarà l'entrada de la marca en el món de la carretera.

Anar al contingut