Imatge d'una pancarta dels examinadors de Girona a la vaga del col·lectiu aquest dilluns. El 4 de juliol de 2017 (horitzontal)
Imatge d'una pancarta dels examinadors de Girona a la vaga del col·lectiu aquest dilluns. El 4 de juliol de 2017 (horitzontal)
Madrid

Els examinadors de trànsit canvien la vaga indefinida per aturades parcials

No s'ha arribat a cap acord amb la Direcció General de Trànsit, però asseguren que no volen "fer patir" la ciutadania

RedaccióActualitzat

Els examinadors de trànsit han desconvocat la vaga indefinida, però faran aturades parcials a partir del setembre. Hi haurà vaga els dilluns, dimarts i dimecres, com ja van fer al juny i al juliol. No s'ha arribat a cap acord amb la Direcció General de Trànsit, però els examinadors han decidit el canvi d'estratègia per, segons ells, no "fer patir" la ciutadania.

Després de reunir-se amb la Direcció General de Trànsit, continua el desacord en la pujada salarial dels examinadors, cosa que bloqueja el conflicte.

 

També hi ha discrepàncies amb els serveis mínims de la vaga: Trànsit vol que siguin del 50% i els treballadors ho troben abusiu. Consideren que no caldrien serveis mínims, perquè no es tracta d'un servei essencial, però entendrien que fossin del 20%, per no perjudicar els ciutadans.

Les autoescoles amenacen d'acomiadar treballadors si continua la vaga d'examinadors

Anar al contingut