Els EUA desclassifiquen informes sobre ovnis i admeten que hi ha casos reals
Imatge gravada per un pilot de la Marina dels EUA el 2004 amb un objecte que no s'ha pogut identificar

Els EUA desclassifiquen informes sobre ovnis i admeten que n'hi ha casos reals

The New York Times va divulgar fa dos anys imatges de "fenòmens aeris no identificats" gravades per pilots de la Marina el 2004

RedaccióActualitzat

La Marina dels Estats Units ha reconegut aquest dimecres que no han pogut identificar els objectes voladors captats en unes imatges que es van gravar el 2004.

Les van gravar pilots de combat sobre territori nord-americà, i quan fa dos anys les va difondre el diari The New York Times, la Marina no les va voler comentar.


 

Cap explicació

Ara han desclassificat l'informe intern d'anàlisi de les imatges i dels objectes, i reconeixen que són imatges reals i que no han aconseguit trobar cap explicació plausible.

Els experts de la Marina asseguren que no són drons, però tampoc suggereixen cap altra explicació. Per tant, les consideren "fenòmens aeris no identificats", l'equivalent a ovnis.


Origen extraterrestre?

Tampoc han trobat explicació de per què els sensors d'última tecnologia, amb làsers superpotents, amb què els F-18 van gravar aquestes imatges, no van poder centrar l'objectiu.

Tot plegat ha tornat a excitar la imaginació humana, amb la idea que puguin ser, aquestes sí, naus d'origen extraterrestre. Malgrat tot, tampoc hi ha cap base que sustenti aquesta tesi.

 

Anar al contingut