Els equips de Primera no tanquen l'eliminatòria de Copa del Rei en el partit d'anada

Els equips de la Primera Divisió no han aconseguit imposar la seva teòrica superioritat sobre els rivals de categories inferiors. Algesires i Racing han fet suar de valent Reial Societat i Sevilla. En el duel entre equips de primera valencians, Vila-real i Elx han empatat.

Vila-real 2 - Elx 2

Giovani dos Santos ha obert el marcador pels locals en el minut 22. El Vila-real ha dominat fins que s'ha lesionat Cani. L'Elx ha aprofitat el desconcert del rival per capgirar el resultat. Primer ha empatat amb un gol de Pelegrín en el minut 60. Cinc minuts després, Boakye ha fet l'1 a 2. En el temps de descompte, Aquino ha rescatat el Vila-real amb un gol que els dóna més opcions en el partit de tornada.

Valladolid 0 - Rayo Vallecano 0

En l'altre duel entre equips de Primera Divisió de la jornada de setzens de la Copa del Rei, Valladolid i Rayo Vallecano han empatat a zero tot i que tots dos equips han tingut ocasions per anotar algun gol. A Vallecas es decidirà quin d'aquests dos conjunts pot seguir il·lusionant-se amb la Copa del Rei per oblidar la seva complicada situació a la Lliga.

Algesires 1 - Reial Societat 1

La Reial Societat pot marxar contenta del seu empat a Algesires. En la primera part els locals han marcat, però el seu gol ha estat anul·lat de manera errònia. El francès Griezmann ha transformat en el gol dels bascos l'ocasió que ha tingut en el minut 59, però els andalusos no s'han deixat anar. Només cinc minuts després Alfaro, el seu millor jugador, ha aconseguit el gol de l'empat.

Racing 0 - Sevilla 1

L'exracinguista Jairo ha marcat un gol molt matiner pel Sevilla al camp del Racing, quan tan sols feia cinc minuts que havia començat el partit. Els sevillistes han buscat decantar l'eliminatòria en el partit d'anada però no han encertat les seves ocasions. En el minut 8 de la segona part els visitants s'han quedat amb deu jugadors per l'expulsió de Coke. A partir de llavors el Sevilla s'ha dedicat a especular amb el resultat i el Racing ha buscar un empat que no ha aconseguit.