Els Encants subhasten el contingut de pisos sencers de víctimes de Covid

En els últims mesos, molts dels lots provenen d'habitatges de persones que han mort durant la pandèmia

RedaccióActualitzat

Quatre cops per setmana es fan subhastes als Encants de Barcelona, s'hi poden trobar tot tipus d'objectes de negocis que han tancat o de pisos que s'han buidat, i ara, en pandèmia, encara n'hi ha més.

En els últims mesos, molts dels lots provenen d'habitatges de persones que han mort durant la pandèmia, es reben més quantitat d'articles i de més qualitat.

De l'última subhasta, l'aposta més alta ha estat la de 3.500 euros pels objectes de tot un pis que s'acaba de buidar. Les transaccions es fan a l'instant i al mateix lloc, en metàl·lic en gran part dels casos, i en una hora els lots canvien de mans.


Tres hores abans de la subhasta és quan es coneixen les històries que hi ha darrere, com, per exemple, un senyor que es canvia de pis i a l'altra casa on va no li caben les coses i decideix desprendre-se'n.

Les subhastes es fan quatre cops per setmana (CCMA)

Josep Miralles, subhastador, explica que un client va comprar un moble i, en restaurar-lo i treure'n els calaixos, hi va trobar 30.000 euros.

"Devien ser de l'avi o àvia, que va morir i no va dir on guardava els diners, i allà van quedar."

Entre els objectes que arriben dels pisos que es buiden hi ha una gran diversitat de coses: roba, quadres, postals i fins i tot figuretes.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Comerç
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut