Futbol americà

Els Dragons s'estrenen amb una derrota contra els Frankfurt Galaxy

Ja ha començat una nova temporada de l'NFL Europa i els Futbol Club Barcelona Dragons ho han fet amb la sort d'esquena, ja que han perdut al camp dels Frankfurt Galaxy, per 15-13. Quan només faltaven cinc segons per al final del partit, l'equip alemany ha capgirat el resultat.

Els Dragons han iniciat amb una derrota a Frankfurt l'onzena temporada de l'NFL Europa. Els alemanys s'han avançat en el primer quart, amb una anotació de correguda de Jonas Lewis, però en el segon, els homes que continua entrenant Jack Bicknell han capgirat el resultat amb una repepció de Gabe Crecion i el xut addicional transformat per Angoy. Amb dos xuts de camp transformats per Ralf Kleinmann, els alemanys s'han tornat a posar al davant en el marcador, i en l'últim quart, els de Barcelona han tornat a anotar i s'han posat un altre cop al davant. Una jugada de Dameon Hunter ha significat el 13-12 favorable als Dragons, que gairebé tenien la victòria a la butxaca, però, quan només faltaven 5 segons, un altre xut de camp transformat per Ralf Kleinmann ha donat el triomf als alemanys. La setmana que ve, els Dragons tornaran a jugar a fora, aquest cop a Amsterdam.