Rugbi

Els Dragons Catalans cauen 12-24 al Lluís Companys davant els Warrington Wolves

La festa del rugbi a 13 celebrada aquest dissabte al Lluís Companys no ha estat del tot completa. Després del clar triomf de Catalunya sobre la República Txeca, els Dragons Catalans no han pogut brindar una victòria a l'afició nord-catalana en caure contra els Warrington Wolves per 12-24 en un partit corresponent a la Super League. L'equip de Perpinyà ha encaixat la desena derrota de la temporada en veure's sorprès per la dura defensa anglesa i, malgrat finalitzar el primer temps amb un 10-6, ha acabat cedint davant la bona segona part dels Wolves.

La flama del rugbi català s'ha encès aquesta tarda amb força a l'Estadi Olímpic. Els Dragons Catalans de Perpinyà han protagonitzat una festa, acompanyats de milers de seguidors, 10.000 dels quals han vingut expressament de la Catalunya Nord.

El partit era vital per als Dragons per acostar-se als "play-off" per al títol, però finalment no han pogut sumar el triomf que tant necessitaven. Tot i capgirar el 0-6 inicial amb dos assajos, a la segona part els Dragons han cedit davant l'efectivitat dels anglesos.