Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Madrid

Els directors comercials són els executius més perjudicats per la crisi, segons un estudi

La crisi econòmica també ha afectat els càrrecs directius, o almenys alguns. Això és el que es desprèn d'un estudi fet per la consultora Icsa i l'escola EADA i que conclou que els directors comercials espanyols són els més perjudicats per la situació econòmica, que ha comportat una pèrdua de l'1% a les seves nòmines. Els directius de recursos humans també han perdut atribucions per una crisi que, en canvi, ha rellançat la figura dels directors financers. Aquests executius han guanyat funcions i han tingut increments salarials que oscil·len entre el 0,3% i el 2,5%.

Actualitzat
L'informe s'ha elaborat a partir de l'estudi del sou de més de 80.000 empleats i reflecteix que la crisi ha perjudicat els directors comercials mentre que ha beneficiat els directors financers, que han retallat despeses i assumit funcions d'altres càrrecs executius.

Els responsables de l'anàlisi recomanen que hi hagi moderacions salarials en els càrrecs directius, que cobren entre 70.000 i 80.000 euros anuals. A més a més, aconsellen lligar les retribucions a objectius i productivitat.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut