Madrid

Els debats cara a cara entre Zapatero i Rajoy seran el 25 de febrer i el 3 de març

El president del govern i el líder de l'oposició s'enfrontaran cara a cara i per partida doble, però no se sap en quines cadenes televisives. El PSOE i el PP han tancat un acord sobre els dos debats que José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy faran durant la campanya electoral pels comicis del 9 de març. Les dates fixades són el dilluns 25 de febrer i el 3 de març, també dilluns, i la durada serà de 90 minuts. L'única incògnita que es manté és quines televisions transmetran els debats.

Actualitzat

El secretari d'Organització del PSOE, José Blanco, i el coordinador de campanya del PP, Pío García Escudero, han acordat força dades sobre els dos debats que enfrontaran els líders del PSOE i del PP de cara a la campanya electoral per les presidencials del 9 de març. Els cara a cara es faran el 25 de febrer i el 3 de març, tots dos dilluns.

Blanco i García Escudero també han decidit quina estructura tindran els debats: la durada serà de 90 minuts, dividits en cinc blocs temàtics, de 15 minuts cadascun, segons el PSOE, que seran els mateixos per als dos debats. Pel que fa a qui començarà i acabarà les intervencions, es decidirà per sorteig, de manera que el que obri el primer, tancarà el segon.

Finalment, els dos coordinadors de campanya han pactat que els debats es desenvolupin sense cap tipus de pausa ni interrupció.

Anar al contingut