Barcelona

Els crítics d'UDC porten a Duran una proposta per adherir-se al full de ruta després de reunir-se amb l'ANC, Òmnium i l'AMI

L'ANC diu que estan disposats a incorporar al full de ruta qualsevol matís

RedaccióActualitzat

El sector crític d'Unió portarà al comitè de govern d'UDC, que lidera Josep Antoni Duran, una proposta perquè el partit se sumi al full de ruta sobiranista comú de CDC, ERC i les entitats sobiranistes. Així ho ha anunciat Antoni Castellà després de reunir-se durant una hora amb el líder de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez; la d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, i el de l'l'Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d'Abadal, a la seu d'Òmnium a Barcelona.

"La reunió ha anat molt bé, ha estat molt satisfactòria. Hi ha moltes possibilitats d'acord. Ara portem una proposta al comitè de govern, i al comitè és a qui li competeix" pronunciar-se, ha explicat Castellà.

En aquest sentit, l'ANC ha dit que estan disposats a incorporar al full de ruta qualsevol matís.

Fins ara, les negociacions entre els dos partits de la federació per acostar posicions no ha prosperat, la qual cosa obre la porta a una possible ruptura de la històrica aliança entre CDC i UDC després de 37 anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut