Madrid

Els controladors tornen a disculpar-se als perfils particulars del Facebook

Els controladors aeris han tornat a demanar disculpes als usuaris pel caos provocat divendres quan van deixar desatesos els aeroports de l'Estat. Saben que han causat molèsties i que han frustrat les vacances a milers de persones que pretenien fer una escapada aprofitant el pont llarg de la Puríssima. Conscients d'això, César Cabo, el portaveu del sindicat USCA i un dels caps visibles dels controladors, ha tornat a aparèixer públicament aquest dilluns. Ho ha fet a través del seu Facebook i, ha insistit, a títol personal.

Actualitzat
"Ens disculpem de nou davant els usuaris afectats pel caos de fa dos dies. Ha estat una situació terrible ocasionada per una pressió de mesos que va explotar divendres." Amb aquestes paraules al seu perfil de Facebook, César Cabo torna a ser el cap visible dels controladors per mirar de suavitzar la mala imatge que el seu col·lectiu té entre la societat. El portaveu del sindicat USCA ha publicat aquest missatge poc després que el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha aparegut en escena per primer cop des del trasbals iniciat divendres. La vaga sorpresa que va deixar milers de passatgers a terra ha posat els controladors aeris al punt de mira de totes les crítiques.

Els afectats –i els no afectats– carreguen contra els controladors, els quals volen sortir al pas tot i que no saben ben bé quins passos han de seguir per no embolicar encara més la troca. L'estat d'alarma decretat fa que qualsevol actuació dels treballadors pugui tenir conseqüències molt greus per al seu futur laboral. És per això que, al mateix missatge, Cabo avança que escriu al Facebook a títol particular després d'haver parlat amb els seus advocats. Cabo és conscient que ha de "mesurar el que diu, en no saber exactament què implica aquesta anòmala situació".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut