Ferit per l'atemptat de Barcelona
Ferit per l'atemptat de Barcelona
Barcelona

Els col·legis d'advocats de Barcelona i Madrid s'uneixen per atendre les víctimes

RedaccióActualitzat

El Col·legi d'Advocats de Madrid s'ha coordinat amb el de Barcelona per donar la màxima cobertura i assistència jurídica a les víctimes dels dos atemptats terroristes comesos a Catalunya. En un comunicat, la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de Madrid expressa la seva enèrgica condemna als atemptats perpetrats a Barcelona i Cambrils i mostra la seva solidaritat amb les víctimes i les seves famílies:

"Són moments per invocar els nostres principis democràtics i lluitar contra el terrorisme des de l'Estat de dret que ens empara".

Les designacions de justícia gratuïta seran tramitades pel Col·legi de Madrid, ja que la competència ha estat assumida per l'Audiència Nacional en tractar-se d'atemptats terroristes.

Des d'aquest matí ja s'ha obert un servei d'orientació jurídica específic per atendre les víctimes i familiars a la seu del Col·legi barceloní, en el número 283 del carrer de Mallorca, amb un horari de 10 del matí a 13h, i a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i de L'Hospitalet de Llobregat, de 9 a 14h.

La degana del Col·legi d'Advocats de Madrid, Sonia Gumpert, està en permanent contacte amb la seva homòloga a Barcelona, Maria Eugènia Gay.

El Col·legi de Barcelona, a través de la seva degana, també s'ha posat a disposició del Govern de la Generalitat catalana, del delegat del Govern a Catalunya i de l'alcaldessa de la ciutat comtal per a qualsevol acció que calgui.

Anar al contingut