Imatge promocional del músic, que ha rodat el seu videoclip a Barcelona (ACN/Moises Saman_Magnum Photos)

Els cinc videoclips destacats de la setmana, amb el més nou de Manu Chao

El recull dels últims dies també inclou material de Selva Nua, Arribar i Ploure, Agnès Algueró i Andreu Peral

Andreu Peral

"Si fos tan fàcil"

El cantautor ebrenc Andreu Peral tira endavant el projecte en solitari que va començar tot just l'any passat. Acaba de publicar el tema "Si fos tan fàcil", on aborda les preocupacions diàries que, en un moment donat, ens poden ofegar. Nascut a Flix, prepara el seu primer àlbum complet en solitari. 


Arribar i ploure

"Un dia és un dia"

Van fer cèlebres les "Paraules d'antes" en el seu tema de debut i, en consonància amb la seva línia humorística, el duet Arribar i ploure acaben d'estrenar el tema "Un dia és un dia". L'actriu Mariona Ribas acompanya la formació d'Àlex Pujols, que havia estat baixista dels Txarango, i del també actor Ricard Farré. D'aquí a un mes els podreu sentir en directe a Vilablareix, al Gironès. 


Agnès Algueró

"Foc"

Després del seu prometedor debut al disc "Bosc endins", Agnès Algueró ja té a punt un segon disc amb un primer avançament que avui els presentem, una cançó titulada "Foc" que neix a partir d'un malson ben real de la mateixa artista: els incendis forestals


Selva Nua

"Serà breu"

El grup lleidatà Selva Nua va publicar, fa poc més d'un any, un disc de debut titulat "Momentani", que la crítica va rebre com una glopada d'aire fresc en l'escena musical catalana.

La banda que lideren la cantant Joana Jové i el baixista Adrià Garcia acaba d'estrenar un nou tema, titulat "Serà breu". El dediquen a totes les pors que ens poden assaltar quan ens exposem davant dels altres.


Manu Chao

"Viva tu"

Manu Chao actuarà el 30 de juny i el 3 de juliol, amb tot venut, a la sala Salamandra, de l'Hospitalet de Llobregat. Les actuacions i les novetats musicals d'un dels reis de la música mestissa arriben amb comptagotes, i per això celebrem la recent estrena de la cançó "Viva tu" i del seu videoclip.

Amb una sonoritat marca de la casa, "Viva tu" és, segons el mateix Manu Chao, una rumba plena d'agraïment cap als seus veïns.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut