Accions dels CDRs contra el judici del procés
Accions dels CDRs a l'AP-7, a la Diagonal de Barcelona i a Lleida

Talls de carreteres dels CDRs a primera hora per l'inici del judici del procés

Actualitzat

Les protestes dels Comitès de Defensa de la República, CDR, han iniciat el dia amb les mobilitzacions de protesta contra el judici del procés al Tribunal Suprem a Madrid. Des de primera hora del matí han tallat carreteres: a l'AP-7, a la C-25, a la Gran Via i la Diagonal de Barcelona, l'N-260 a la Seu d'Urgell, a la Universitat de Lleida i a la Ciutat de la Justícia. 

 

 

Ja més cap al migdia han començat una concentració davant les portes de la Fiscalia Superior de Catalunya al carrer Pau Claris de Barcelona.

 

 

Accions dels estudiants de Lleida

Els CDRs i els estudiants a Lleida han tallat el trànsit al pont de la Universitat i han posat cadenes a les portes del rectorat de la Universitat de Lleida, UdL.

 

 

 

Les accions arreu del territori han començat cap a les 6 del matí a l'AP-7. Cap a les 9 del matí s'ha restablert totalment la circulació en aquesta via. Hi ha retencions a la C-35, la via alternativa establerta des de la sortida 10 a Hostalric.

 

Tall a la AP7 a Sant Celoni. (ACN)

 

També ha quedat restablerta la circulació a l'Eix Tranversal.

 

Acció a l'Eix Tranversal

A la C-25, a Santa Maria d'Oló, on els CDRs han fet una barricada amb pneumàtics cremant, ja s'ha restablert el trànsit. Inicialment s'han fet desviaments de trànsit per la C-59 i la BV-4313 que han causat alguns quilòmetres de cua.

 

Tall de la C-25, a l'Eix Transversal a Santa Maria d'Oló. (ACN)

 

Acció a l'N-260 a la Seu d'Urgell

Un grup de persones han recorregut a les 7 del matí el tram urbà de l'N-260 a la Seu d'Urgell. Convocats pels CDRs, és un dels actes de protesta contra el judici del procés. Amb pancartes en defensa d'"el dret a l'autodeterminació, en suport a les preses i pels drets civils socials i polítics", han recorregut diverses vegades aquest tram des de la plaça Bisbes Prínceps fins a la rotonda d'accés a la capital alturgellenca. La protesta ha durat una hora i ha causat retencions puntuals en el trànsit sense més incidents.

 

Els CDRs recorren el tram urbà de l'N-260 a la Seu d'Urgell durant una hora. (ACN Albert Lijarcio)

 

Accions a Barcelona

A la Diagonal, han tallat la calçada central a l'altura de la plaça Maria Cristina. La circulació s'ha normalitzat després d'una mitja hora.

 

La Diagonal de Barcelona tallada pels CDRs.(ACN)

 

 

Els CDRs han tallat la Gran Via de Barcelona en dos punts: Al costat de la plaça de les Glòries i prop de la plaça Espanya, a l'altura del carrer Rocafort, on s'ha impedit el trànsit durant mitja hora.

 

 

 

 

Acció a l'AP-7

Les accions dels CDRs han començat aquest dimarts cap a les 6 del matí a l'autopista AP-7, que han tallat en direcció sud amb una barricada entre Sant Celoni i Hostalric. Els CDRs han encès pneumàtics per tallar la circulació.

 

 

Mentre es netejava la calçada, els Mossos han dirigit el trànsit per una via alternativa des de la sortida 10 cap a la C-35.

 

ARXIVAT A:
CDRTrànsitJudici procés
Anar al contingut