Alcarràs

Els CDRs tallen durant 4 hores l'A-2 a Alcarràs contra la detenció de Puigdemont

L'autovia no s'ha pogut obrir fins una hora més tard per que s'ha hagut de netejar la calçada de neumàtics cremats

Actualitzat

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han tallat durant unes 4 hores l'autovia A-2 a Soses, al Segrià en protesta per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya. Abans de marxar els manifestants han cremat les barricaders de neumàtics que tallaven la via. Això ha obligat a intervenir els bombers que han estat netejant la via durant una hora més. Després de 5 hores s'ha pogut reobrir l'autovia al trànsit en aquest tram. . 

Unes 150 persones han tallat, des de 2/4 de 8 del matí, l'A-2 entre Alcarràs i Soses, al Segrià. Han col·locat neumàtics a la calçada i pancartes a favor de la república i per la llibertat dels presos polítics.
 

 

Les retencions s'han acumulat provocant un 2 quilòmetres de cua fins a la sortida de Soses, per on els Mossos desviaven el trànsit en direcció a Barcelona. 

El Servei Català del Trànsit indicava  el desviament de vehicles al quilòmetre 448 per la calçada lateral i com a via alternativa proposa als conductors que agafin l'AP-2 a Soses o l'antiga N-II.

 

 

Els Mossos han anat treien els vehicles que hi havien quedat atrapats i quan ja no en quedava cap els manifestants han cremat els neumàtics i han marxat a peu tranquilament.

Aquest diumenge ja es van tallar carreteres i autopistes arreu de Catalunya en contra de la detenció de Puigdemont a Alemanya.

ARXIVAT A:
CDRProcés catalàGovern empresonatArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut