Els CDRs tallen accessos a Barcelona per segon dia consecutiu

Els CDR tallen accessos a Barcelona per segon dia consecutiu

Es repeteixen les protestes i els talls de trànsit a la Meridiana, la Gran Via i la Diagonal

RedaccióActualitzat

Segon vespre consecutiu de talls dels CDR en algunes de les principals vies d'accés a Barcelona. De fet, els talls són als mateixos punts que aquest dimarts, segons informa la Guàrdia Urbana: a la Meridiana, la Gran Via i la Diagonal.

 

 

A la nit, el trànsit ha recuperat la normalitat.

La protesta a la Diagonal s'ha fet a l'altura de Maria Cristina. Hi ha hagut una mica d'estira-i-arronsa amb els Mossos, ja que la policia ha fet que els manifestants es desplacessin cap a la vorera per facilitar el pas als cotxes. Després han fet un cordó policial per evitar que tornessin a la calçada. Els manifestants han tallat llavors la ronda del Mig.

 


A la B-23 d'entrada a Barcelona s'han fet desviaments obligatoris cap a les rondes. El servei del tramvia també ha quedat afectat.


31 dies a la Meridiana

En paral·lel, també s'ha tallat, per 31è dia consecutiu, la Meridiana a l'altura de Fabra i Puig. Com cada dia des que es va publicar la sentència del procés, desenes de persones han ocupat el carrer en un ambient festiu i reivindicatiu.

 


A la protesta hi assisteixen principalment veïns del barri, tot i que també hi ha gent de fora de la ciutat.

Com els altres dies, la policia ha desviat els vehicles pels carrers adjacents i no hi ha més incidents. Aquest dimecres, per primera vegada, els Mossos han intervingut per dissoldre la protesta:

 

 

Talls en altres vies

Aquest dimecres també hi ha hagut talls a Gurb, a la C-17 i la C-25.

 

 

ARXIVAT A:
CDRJudici procés
Anar al contingut