Barcelona

Els CDR reben els congressistes de l'MWC amb pancartes reivindicatives

També han convocat protestes per aquest diumenge a la tarda a Barcelona per la presència del rei Felip VI i una cassolada a les 21.00

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge al migdia membres de CDR, Comitès de Defensa de la República, han rebut congressistes de l'MWC a l'aeroport del Prat amb pancartes reivindicatives de protesta per la situació política i la presència del rei a Barcelona

Justament per donar a conèixer aquesta situació d'excepcionalitat, s'han desplaçat aquest migdia fins a l'aeroport del Prat. Han aprofitat que és el principal punt d'arribada dels congressistes d'arreu del món que venen al Congrés del Mòbil per donar-los la benvinguda i explicar-los la situació política i judicial de Catalunya.

 

S'han situat a la terminal d'arribades, amb cartells de defensa dels drets humans, de llibertat i democràcia, i han repartit fulls amb informació sobre la situació dels presos.

"O sopa tothom o no sopa ningú"

També han convocat protestes per aquest diumenge a la tarda a Barcelona per la presència del rei Felip VI amb motiu del sopar de benvinguda del Mobile World Congress (MWC). La convocatòria és a les 17.30 a la plaça Urquinaona i l'avinguda de la Catedral, dos punts pròxims al Palau de la Música, on se celebra l'acte. Els CDR fan una crida a portar "cassoles, xiulets i altaveus" per fer "soroll i xivarri".

"O sopa tothom o no sopa ningú", asseguren en un missatge a Twitter que també recorda la "gran cassolada" convocada a les 21.00 per l'ANC i Òmnium Cultural.
           



            

ARXIVAT A:
Procés catalàIndependènciaMobile World Congress
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut