Barcelona

Els CDRs ocupen la Model durant 19 hores

Els activistes ha organitzat per a aquest diumenge un esmorzar popular, una assemblea i un vermut

RedaccióActualitzat

Membres dels CDRs han passat la nit a l'antiga presó Model de Barcelona on van entrar aquest dissabte a la tarda, una hora abans de la manifestació per la llibertat dels presos.

 

Els ocupants, que hi van organitzar un sopar, hi han passat tota la nit. S'han volgut inspirar en la presa de la Bastilla, per la coincidència amb la data de l'inici de la Revolució Francesa, el 14 de juliol de 1789.

 

A través de les xarxes socials, els CDRs han informat que per a aquest diumenge al matí han organitzat un esmorzar popular, una assemblea i un vermut.

 

A mig matí han fet una assemblea en què han decidit desconvocar la tancada. Els ocupants han escrit un comunicat en què demanen a la Generalitat que desplegui la república i desobeeixi l'Estat espanyol. També reclamen que el govern es posicioni per demanar que s'arxivin les causes dels CDRs. 
 

 

 

Durant la tancada, han rebut la visita del president de la Generalitat, Quim Torra; de la líder de l'ANC, Elisenda Paluzie, i de la dona de Carles Puigdemont, Marcela Topor.

 

Passada la una del migdia, han donat per acabada l'ocupació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut