Cordó dels Mossos a la concentració dels CDR a la delegació del govern espanyol (ACN/Miquel Codolar)
Cordó dels Mossos a la concentració dels CDR a la delegació del govern espanyol (ACN/Miquel Codolar)
Barcelona

Protesta dels CDR al centre de Barcelona en suport a l'acció de Tsunami al Pertús

Centenars de persones s'han concentrat a la capital catalana en paral·lel al tall de l'AP-7 promogut per Tsunami Democràtic

RedaccióActualitzat

Més de 500 persones s'han concentrat aquest dilluns al vespre al davant de la Delegació del govern espanyol a Catalunya, a Barcelona, convocades pels CDR. Han mantingut tallat el trànsit en la cruïlla entre el carrer Mallorca i Roger de Llúria enmig de càntics com "Fora les forces d'ocupació", "Independència", "On és Albert Rivera", "Esquerra i Junts per Cat, la paciència s'ha acabat", o el cant d'"Els segadors" i de clams a favor de la llibertat dels presos independentistes.

Els Mossos d'Esquadra han mantingut una línia de separació entre els manifestants i l'edifici de la delegació, protegit per la Policia Nacional.

 

 

L'acció s'ha organitzat a través de les xarxes socials, com a alternativa per a la gent que no pogués o volgués desplaçar-se fins a la Jonquera, on Tsunami Democràtic manté tallada l'AP-7 a l'altura del Pertús des del matí d'aquest dilluns.

Tall a la Diagonal

La protesta ha començat a quarts de set de la tarda i ha transcorregut sense incidents. A les 8, s'ha cridat per megàfon a avançar cap a la Diagonal, i els manifestants han avançat en aquesta direcció, fins a tallar la plaça del Cinc d'Oros.

A les 9 del vespre la manifestació ha quedat desconvocada per les xarxes socials. Molts concentrats han avançat pels carrils centrals del passeig de Gràcia, en direcció a la Gran Via i la plaça de Catalunya. Al final, un grup reduït ha caminat en direcció a la plaça Universitat, on continua l'acampada de rebuig a la sentència del procés.

 

 

 

ARXIVAT A:
Tsunami DemocràticEleccions generals 2019-10NProcés catalàJudici procés
Anar al contingut