L'Hospitalet de l'Infant
L'Hospitalet de l'Infant

Els CDRs obren les barreres dels peatges de l'AP-7 i de la C-16

Talls intermitents de 20 minuts a la C-13 a Térmens a causa d'una manifestació en forma de processó per donar suport als "presos polítics"

RedaccióActualitzat

Els CDRs han obert les barreres als conductors de l'operació tornada de Setmana Santa. En una campanya similar al "No vull pagar" que es va viure el 2012, els Comitès de Defensa de la República han convidat els conductors al que defineixen com una acció de "desobediència".

El lema d'aquesta acció era: "No manaran a ningú si nosaltres no els obeïm". "El millor que podem fer no és omplir el país de llaços grocs, sinó deixar d'obeir els carcellers del 155", han manifestat des dels CDRs.

 

 

Cap a les quatre de la tarda, un centenar de persones s'han presentat al peatge de l'AP-7 a la Roca del Vallès i han desmuntat les barreres del peatge en sentit sud.

També han cobert les càmeres amb bosses de plàstic perquè no poguessin detectar les matrícules dels cotxes i han convidat els cotxes a passar sense pagar.

Als conductors se'ls ha entregat un fullet on se'ls explicava que a la República que defensen no volen que hi hagi peatges i que les autopistes han de ser gratuïtes. A les cinc de la tarda s'ha desconvocat l'acció i els CDRs han tornat a posar les tanques dels peatges.

Aquest acte reivindicatiu ha fet que durant l'acció no hi hagués retencions en aquest tram de l'A-7, però després la circulació s'ha complicat.

 


 


 


 


Una mica més tard, cap a les cinc, aquesta acció s'ha repetit a l'AP-7 al peatge de l'Hospitalet de l'Infant i ha acabat cap a tres quarts de 7 de la tarda. També han obert les barreres els CDRs del Garraf i el Penedès al peatge del Vendrell-Coma-ruga, a l'AP-7. El mateix ha passat a la C-16, l'autopista de Manresa, a Sant Vicenç de Castellet. En tots dos llocs, a quarts de vuit, els peatges han tornat a la seva normalitat.

 

 

 

 

 


 

Els CDRs ja van fer una acció similar dijous passat quan van aixecar durant unes dues hores les barreres del peatge de l'AP-2 a Montblanc, a la Conca de Barberà.

Tallada la C-13 a Térmens

També ha estat tallada la carretera C-13  a Térmens, en els dos sentits, a causa d'una manifestació en forma de processó a favor dels "presos polítics". Els talls han estat intermitents d'uns 20 minuts i a quarts de vuit de la nit han acabat l'acció.

 

 

 

 

Marxa lenta per la N-240 entre les Borges i Montblanc

Una marxa lenta per l'N-240 entre les Borges i Montblanc ha alentit la circulació durant una hora i mitja. Hi han participat una trentena de vehicles convocats pel CDR de la capital de les Garrigues.

Avui, operació tornada, podeu seguir aquí els problemes del trànsit https://twitter.com/324cat/lists/mobilitatcatalunya

 

ARXIVAT A:
CDRProcés català
Anar al contingut