Els CDR: "Aquestes detencions no fan més que refermar-nos a seguir lluitant"

RedaccióActualitzat

L'organització de l'esquerra independentista Alerta Solidària i el compte de Twitter @CDRCatOficial han fet públic, conjuntament, un comunicat de reacció a les operacions policials d'avui contra els CDR.

Amb el títol "L'operació contra els CDR ens demostra que anem pel bon camí!", el text assegura que "fa dies que s'anunciava una actuació d'aquest estil i fa dies que l'esperàvem". I que això "és conseqüència de la feina ben feta que duem a terme".  

Una feina que qualifiquen "de conscienciació i mobilització per a la materialització de la República", amb un objectiu concret.

"La finalitat única que ens mou a sortir al carrer, a coordinar-nos i a superar la imposició feixista que ens nega el dret a l'autodeterminació, que empresona polítics per les seves idees i que manté segrestades les nostres institucions."

 

En el comunicat, les dues entitats expliquen també que treballen "per donar cobertura jurídica a totes les persones detingudes" i coordinar una "resposta solidària"

 

Per acabar, Alerta Solidària i els CDR recorden que "vàrem néixer de la repressió al referèndum de l'1 d'octubre" i tanquen el comunicat amb el clam "Érem deu i en serem deu mil!".
 

ARXIVAT A:
Procés catalàCDR
Anar al contingut