Pla general dels membres del CDR en una foguera feta al tall de l'AP7 a l'altura de l'Ampolla. Imatge del 8 de desembre del 2018 (Hor…
Pla general dels membres del CDR en una foguera feta al tall de l'AP7 a l'altura de l'Ampolla. Imatge del 8 de desembre del 2018 (Horitzontal).

Els CDR acorden aixecar el tall a l'AP-7 a l'Ampolla després de 15 hores de bloqueig

ACN Barcelona.-El centenar de membres dels CDR que han tallat l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla durant més de 15 hores han acordat amb el servei d'interlocució dels Mossos d'Esquadra aixecar el bloqueig abans de mitjanit, segons fonts properes als concentrats. Al voltant de les set del matí, un grup de persones han tallat aquesta via per reclamar l'alliberament dels polítics processats per l'1-O i presos de forma preventiva i per la implementació de la república. La circulació ha estat interrompuda en els dos sentits de la marxa des de llavors i els vehicles s'han desviat per l'N-340. Durant la protesta s'han viscut moments de tensió entre un grup dels CDR i els conductors aturats. Tot i haver decidit en assemblea que farien nit a l'autopista, els manifestats han acordat al final amb negociadors de la policia catalana que marxarien abans de les dotze. Segons ha pogut saber l'ACN, els manifestants s'estan retirant.

Anar al contingut