Els candidats es preparen per al debat de 3Cat

Actualitzat

Dimarts de campanya, dimarts de debat. Aquest vespre viurem un dels punts d'inflexió de la campanya electoral amb el debat de 3Cat. Els 8 candidats dels partits catalans que ara tenen representació al Parlament Europeu defensaran les seves posicions davant dels principals reptes que haurà d'afrontar la Unió Europea en la pròxima legislatura. 

Junts prepara la seva intervenció des de la Catalunya Nord. Com ara fa 5 anys, el candidat de la formació no hi podrà participar. Toni Comín ho considera una anomalia i serà el número 3, Aleix Sarri, qui debati en nom seu.

A la seu del PSC, també ha estat un matí d'agenda buida i tots els esforços centrats en el debat. Javi López, amb els seus assessors i equip de comunicació, preparava la seva intervenció esperant que serveixi per ajudar els indecisos. 

La candidata d'ERC, Diana Riba, ja ha començat el dia als estudis de TV3, entrevistada a "Els matins", i l'acabarà a les mateixes instal·lacions. En aquesta ocasió, però, haurà de confrontar idees amb els seus rivals.

Qui espera que el debat serveixi perquè els ciutadans surtin de dubtes és el candidat de Comuns. Jaume Asens es preparava amb el seu nucli més proper. 

Jordi Cañas, candidat de Ciutadans, es prepara entre acte i acte i la candidata que representarà el PP, Eva Poptcheva, arribarà al debat després de fer molts quilòmetres.

I és que campanya electoral és sinònim de viatjar  i alguns dels candidats esperen fins a l'últim moment per arribar a Barcelona. Això sí, amb les piles carregades per al debat. 

ARXIVAT A:
JuntsERCCsPSCComunsPPEleccions europees 2024
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut