Molló

Els canadencs perduts al Ripollès arriben pel seu propi peu a l'hotel de Molló

La parella, després de sortir aquest dimarts a quarts de deu del matí de l'hotel de Setcases on havien passat la nit, han arribat pel seu propi peu a l'hotel de Molló, on se'ls esperava des de dimarts al vespre.

Actualitzat
La parella de Vancouver havia contractat un paquet turístic de senderisme amb una empresa australiana. L'oferta els permetia desplaçar-se a peu i per la muntanya d'un hotel fins al següent, sense haver de carregar l'equipatge. El matrimoni va sortir d'un hotel de Setcases per recórrer els quinze quilòmetres de camí que hi ha fins a Molló. Es calcula que aquest trajecte es pot fer en unes cinc o sis hores per un sender, el GR11, que està molt ben senyalitzat. Al vespre, però, la parella d'excursionistes no va arribar a l'hotel i els responsables van avisar el servei d'emergències.

Els bombers van rastrejar, des de les tres de la matinada, diferents pistes forestals i camins que porten d'un lloc a un altre, i han reprès la recerca aquest dimecres al matí. En concret, a la zona de Llanars, Camprodon i Espinavell. L'equip de rescat estava format per quatre dotacions terrestres, un helicòpter, la unitat canina i el Grup de Suport d'Activitats Especials.

Finalment, els excursionistes han arribat pel seu propi peu, sans i estalvis, a dos quarts de tres a l'hotel de Molló que tenien contractat i on els esperaven des de dimarts al vespre. Els bombers han declarat que no tenen informació del que els ha passat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut