L'operador del servei de bus del Baix Llobregat sud renovarà la flota amb 136 nous vehicles
L'operador del servei de bus del Baix Llobregat sud renovarà la flota amb 136 nous vehicles

Els busos entre el Baix Llobregat sud i Barcelona perden 200 viatges diaris per avaries

Els ajuntaments de Gavà, Castelldefels, Sant Boi i Viladecans han exigit una solució immediata

RedaccióActualitzat

Els ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels denuncien públicament que el servei d'autobús que connecta amb la ciutat de Barcelona ha patit un "deteriorament inacceptable".

Els motius de protesta, per part dels clients i els conductors de la línia, són la pèrdua de freqüència de pas dels busos, falta de manteniment dels vehicles, problemes d'accessibilitat i l'antiguitat a la flota. Així ho explica una usuària que freqüenta la línia:

"Es paren a qualsevol lloc i has d'esperar que n'arribi un altre per recollir-te. Això a mi m'ha passat moltes vegades." 

Les incidències principals que fan aturar els autobusos i que, per tant, els retiren de la circulació, són avaries als aires condicionats o les rampes d'accés per a persones amb mobilitat reduïda. 

Aquestes avaries fan que cada dia, de mitjana, es perdin més de 200 viatges. Són entre un 10 i un 15 per cent de les freqüències. En aquest reportatge trobaràs les queixes d'usuaris i conductors i la resposta de l'empresa:

 

Avanza, l'operador del servei d'aquests busos, ha anunciat que renovarà progressivament la seva flota amb 136 nous vehicles elèctrics, híbrids i híbrids endollables i ha demanat disculpes als usuaris per les habituals incidències.

ARXIVAT A:
Mobilitat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut