L'orquesta està especialitzada en música de pel·lícules i s'ha vestit per recrear l'època de la sèrie
Barcelona

"Els Bridgerton" sonen a L'Auditori de Barcelona de la mà de la Film Symphony Orchestra

El concert de dues hores d'aquest diumenge ha estat un viatge a través de les composicions que Kris Bowers va escriure per a la ficció de Netflix

ACN/RedaccióActualitzat

La música de la sèrie de Netflix "Els Bridgerton" ha sonat aquest diumenge a l'Auditori de Barcelona de la mà de la Film Symphony Orchestra.

Dues hores de concert amb les composicions que Kris Bowers va escriure per a la sèrie, que s'han combinat amb èxits pop més actuals que també hi apareixen, com 'Bad guy', de Billie Eilish, o 'Girls like you', de Maroon 5.

"És meravellosa la selecció de temes que han fet per la sèrie; ens en vam enamorar i vam dir: 'això s'ha de portar a un escenari'", ha dit el director de la Film Sypmphony Orchestra, Constantino Martínez-Orts.
            
"Els Bridgerton, en concert" és un spin-off de l'espectacle "Fénix", que l'orquestra referent en música de cinema va estrenar l'octubre de l'any passat.

Martínez-Orts ha confessat que els temes de la sèrie de ficció britànica li van semblar "fantàstics", de manera que va pensar que es podrien interpretar en format concert.

Així, l'orquestra ha apostat per primera vegada per fer un monogràfic d'una sèrie. "Veurem si ens animem a fer-ne algun més", ha dit Martínez-Orts.

Pla detall dels músics, aquest diumenge a l'Auditori(Maria Asmarat/ACN)

"Alerta, espòiler"

L'espectacle està pensat per als seguidors d'"Els Bridgerton', ja que s'hi inclouen moltes referències a episodis i personatges. "M'imagino que tots heu vist la sèrie, perquè hi haurà molts espòilers", ha advertit el director al públic just a l'inici del concert.

De fet, durant el concert Martínez-Orts ha anat explicant les curiositats de cada peça i ha dialogat amb la veu en off de Lady Whistledown. "Hi aporta tocs d'humor i fa que l'espectacle tingui un to més simpàtic", ha valorat el director.

La posada en escena de la Film Symphony Orchestra també ha recreat l'ambientació de la sèrie. Així, els més de 70 músics han pujat a l'escenari caracteritzats, com si fossin membres de l'alta societat londinenca de principis del segle XIX, el context en què se situa la ficció de Netflix.

El director de la Film Symphony Orchestra, en plena actuació (Maria Asmarat/ACN)

Continua la gira de "Fénix"

Abans d'aterrar a L'Auditori, la Film Symhony ha ofert el concert a Madrid i València. "L'acollida de públic ha estat tremenda i les xarxes bullien de comentaris positius", ha celebrat Martínez-Orts.

Després del concert d'aquest vespre a la capital catalana, l'orquestra continua la gira de "Fénix" per diferents ciutats de l'Estat, però tornarà a Barcelona.

ARXIVAT A:
MúsicaSèries
Anar al contingut