Pla general de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada dels representants de les entitats comercials de la ciutat, durant la roda…
Pla general de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada dels representants de les entitats comercials de la ciutat, durant la roda de premsa per fer balanç de la campanya de bons. Imatge del 18 de novembre del 2021 (Horitzontal).

Els bons de Tortosa generen un impacte d'1,3 milions d'euros als comerços de la ciutat

Actualitzat

ACN Tortosa.-La campanya dels bons de Tortosa ha generat un moviment econòmic d'1.324.902,23 euros als comerços, serveis i restaurants de la ciutat aquest octubre. L'Ajuntament ha explicat que s'han fet 21.708 compres amb la utilització dels descomptes. La majoria d'elles corresponen a veïns de Tortosa (el 66,5%). Amb tot, també ha assenyalat que un de cada tres compradors han estat persones de fora, els quals majoritàriament procedien de municipis ebrencs, com Roquetes, Amposta i Deltebre. "Amb la creació dels bons volíem atraure gent de fora de la ciutat perquè vinguessin a comprar aquí, i les dades ens revelen que ha tingut interès, cosa que ens permet reforçar la nostra capitalitat comercial", ha dit l'alcaldessa, Meritxell Roigé.

Anar al contingut