Els Bombers troben un cos al pont de Vilaverd després de sis dies de recerca
Pont de Vilaverd a la Conca de Barberà (ccma)
Vilaverd

El cos trobat a Vilaverd és el del desaparegut que vivia en una mobile home

Els Mossos han confirmat que les restes pertanyen al fins ara desaparegut, que eleva a quatre les víctimes mortals dels aiguats, encara amb tres desapareguts

RedacccióActualitzat

El cos trobat a Vilaverd correspon a l'home desaparegut durant els aiguats de la setmana passada. Els Bombers han localitzat un cos al pont d'aquest municipi de la Conca de Barberà durant les tasques de recerca dels desapareguts pels aiguats de la setmana passada.

Els Mossos han confirmat al cap d'unes hores la identitat de la víctima. 


Amb aquesta confirmació, ja són quatre les víctimes mortals pel temporal. Tres persones més continuen desaparegudes, entre les quals, una dona de 69 anys, mare de l'home localitzat aquest dimarts, que en tenia 42. Els altres dos són el segon ocupant d'un cotxe arrossegat pel riu a l'Espluga de Francolí i un camioner belga. 

A mare i fill els va arrossegar la crescuda del riu Francolí, que la nit de dimarts a dimecres va arribar a multiplicar per 10 el cabal de l'Ebre. 

En el bungalou on s'estaven hi vivien sis persones de la mateixa família. Les altres quatre van poder sortir.

Aquest diumenge es va localitzar el cos sense vida d'un home al marge dret del riu Francolí, a la Pobla de Mafumet, mentre feien la recerca dels desapareguts per la llevantada. La tercera víctima mortal per les riuades és un sensesostre que vivia en una barraca a la vora del riu al terme municipal de Constantí.

La recerca es concentra al pont Vell de Montblanc i al pont de Vilaverd, on els serveis d'emergències estan traient una gran quantitat de vegetació de la llera del riu, per facilitar les tasques de recerca.

ARXIVAT A:
Meteorologia
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut