Dos bombers preparen una instal·lació de rescat per treure un home d'un pou de 13 metres al qual havia entrat per fer-hi una reparació i del qu…
Dos bombers preparen una instal·lació de rescat per treure un home d'un pou de 13 metres al qual havia entrat per fer-hi una reparació i del qual no en podia sortir el 13 de setembre del 2019. Pla general. (Horitzontal)

Els Bombers rescaten un home que havia entrat a un pou de 13 metres a fer-hi una reparació a Parets del Vallès

ACN Parets del Vallès.-Els Bombers han rescatat aquest divendres un home que havia entrat a un pou de 13 metres de profunditat i no en podia sortir, segons ha informat el cos d'emergències. Els fets han tingut lloc cap a les dues del migdia en una finca particular de Parets del Vallès (Vallès Oriental). Dues dotacions dels Bombers i efectius del Grup d'Actuacions Especials (Grae) d'aquest cos s'han adreçat a l'indret i han muntat una instal·lació per poder rescatar l'atrapat. L'operació ha durat aproximadament una hora, i cap a les tres ja s'ha aconseguit extreure'l. L'home no presentava cap lesió de consideració, més enllà d'alguna contusió. Ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital de Mollet del Vallès per ser sotmès a una revisió.

Anar al contingut