Mataró

Els Bombers reben 76 avisos per incidències relacionades amb la pluja i la calamarsada del Maresme

D'aquests 76 avisos, els Bombers van treballar en total en 33 serveis, 24 dels quals van ser a Mataró

RedaccióActualitzat

Els Bombers de la Generalitat han rebut 76 avisos entre les nou del vespre d'aquest diumenge i les set del matí d'aquest dilluns per incidències relacionades amb la pluja i la calamarsada que han afectat el Maresme en les darreres hores.

D'aquests 76 avisos, els Bombers van treballar en total en 33 serveis, 24 dels quals van ser a Mataró, bàsicament per acumulació d'aigua i elements estructurals, com canonades, arbres i cables, que podien caure.
 



Una de les incidències més destacades s'ha produït al voltant de dos quarts de cinc de la matinada a Argentona, on ha col·lapsat la teulada d'una nau situada al punt quilomètric 4,5 de la C-60. Concretament, han cedit 100 metres quadrats de la nau, que compta amb una superfície de 10.000 metres quadrats, fet que ha arrossegat dues parets. Arran del col·lapse de la teulada, que no ha causat ferits, la nau ha quedat abalisada. Fins al lloc s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.
 


 A Cabrera de Mar, el club nàutic ha rebut els efectes del temporal, i l'edifici ha quedat descalçat. Altres poblacions del Maresme com Argentona, Òrrius o Dosrius també han quedat afectats.

 

La calamarsada que ha caigut aquest diumenge a la nit ha estat especialment intensa al Vallès Occidental i al Maresme, en especial a Mataró i Cabrera de Mar, on el fenomen meteorològic es va allargar tres quarts d'hora, un calabruix que també va dificultar la circulació de vehicles en nombroses carreteres com, per exemple, la C-32, que es va inundar en els dos sentits de la marxa entre Vilassar i la capital del Maresme.

Les màquines llevaneu van haver de treballar a l'autopista del Maresme per retirar la calamarsa de la calçada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut