Montferri

Els bombers donen per extingit l'incendi de Montferri, que ha cremat 85 hectàrees

Els bombers han donat per extingit l'incendi de Montferri, que ha calcinat 85 hectàrees de la comarca de l'Alt Camp aquest cap de setmana. Durant tota la nit i el matí, quatre dotacions han vigilat i remullat la zona afectada per tal d'evitar possibles revifades. Amb l'extinció del foc comença la feina dels agents rurals, que hauran de determinar les causes de l'incendi. Les primeres hipòtesis assenyalen que podria ser provocat, ja que es van detectar dos focus diferents.

Actualitzat
L'incendi forestal de Montferri, a l'Alt Camp, ja està extingit. En total, les flames han calcinat 85 hectàrees de matollar, arbrat i rostolls. De les hectàrees cremades, unes 60 (més d'un 70%) formen part del Pla Especial d'Interès Natural (PEIN) Riu Gaià-Albereda de Santes Creus, és a dir, són d'un espai natural protegit.

L'incendi va començar a primera hora de la tarda de dissabte i al vespre el foc ja estava en fase de control. Durant tota la tarda de diumenge, una quinzena de dotacions terrestres i quatre helicòpters van treballar per remullar la zona afectada pel foc i evitar que hi hagi revifalles.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut