Els hidroavions dels bombers agafen aigua del pantà de Sant Antoni per intentar apagar el foc de la Torre de Cabdella. Autor: Jordiet Pérez Hernánde…
Els hidroavions dels bombers agafen aigua del pantà de Sant Antoni per intentar apagar el foc de la Torre de Cabdella. Autor: Jordiet Pérez Hernández.
Torre de Cabdella

Els bombers continuen treballant per extingir el foc que crema a la Torre de Cabdella, ja controlat

L'incendi, que ha cremat una setantena d'hectàrees de roure i pi negre a la Torre de Cabdella, al Pallars Jussà, està en fase de control, però manté dos flancs actius en una zona d'accés difícil.

RedaccióActualitzat
Tres dotacions dels bombers han passat la nit revisant el perímetre de l'incedi que crema des de dilluns a la vall Fosca. L'operatiu s'ha vist reforçat el matí de dimecres amb nou dotacions més.

El perill és als punts calents que encara queden, la majoria de difícil accés i que, per tant, de moment no permeten declarar el foc extingit, tot i estar controlat. Ara per ara la prioritat dels bombers és l'extinció del flanc esquerre.

La investigació oberta pels bombers i el cos d'Agents Rurals té indicis clars sobre l'origen del foc, que hauria estat provocat per un veí de la zona, que hauria llençat a l'exterior les cendres d'una llar de foc.
Anar al contingut