Karma Peiró/ Entrevistes als guanyadors dels Premis Blocs (V)

"Els blogs creen opinió sobre temes que els mitjans no cobreixen"

L'Albert Medran, consultor de comunicació a Llorente&Cuenca a Barcelona, va guanyar en la categoria Actualitat la primera convocatòria Premis Blocs Catalunya 2008. Amb ell, continuen les entrevistes als guardonats que es publicaran durant la resta de la setmana.

Actualitzat
L'Albert Medran és un consultor de 23 anys, politòleg de formació. El seu interès per la comunicació i el màrqueting polític el va empènyer a seguir formant-se en postgraus i màsters, fins a crear el bloc E-campany@. "Qui entri al meu blog trobarà una visió diferent de l'actualitat política i social, amb una mirada divulgativa i actual de la política, dels polítics, del que fan i el que diuen".

Medran considera que "amb un blog es potencia la conversa, el web 2.0, però també una visió diferent de la política, perquè aprenguem a discernir el que és imatge i el que són idees. I també per fer un al·legat en la millora de la forma de comunicar la política, per acabar amb la desafecció".

Sempre ha escrit en català i ho seguirà fent perquè és la llengua en la qual se sent còmode. "Fa poques setmanes he actualitzat el blog i he afegit una secció on es poden trobar els posts traduïts al castellà i d'aquesta manera es pot arribar a més gent. Però tant pels temes com per la història del blog, el català juga un paper central".

Aquest consultor en comunicació diu que escrivint blogs podem dir la nostra d'una manera més fàcil i clara. "Tenim accés a molts polítics a només un clic i podem crear opinió sobre temes que els mitjans no cobreixen. Aquest és el poder d'internet".

Confessa que li resulta difícil recomanar un altre blog en català perquè en segueix diversos i bons però "us deixaria amb un d'un pioner com Saül Gordillo".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut