Actualitat blaugrana

Els blaugrana preparen el partit contra el Legia a Barcelona, després de derrotar el Newcastle

Després de superar ahir el Newcastle anglès de Bobby Robson per 0 a 3, el Barça ha tornat aquesta matinada a Barcelona per seguir a les instal·lacions blaugrana la preparació de cara al partit de la ronda prèvia de la Lliga de Campions contra el Legia de Varsòvia. Els blaugrana han jugat 6 partits en la pretemporada i han aconseguit 4 victòries. Entre tots aquests enfrontaments, han aconseguit marcar 16 gols per 8 que han encaixat.

Els homes de Louis van Gaal s'entrenen aquest matí i demà fan festa, per reprendre els entrenaments una altra vegada dissabte. En declaracions a Catalunya Ràdio, Xavi Hernàndez fa una valoració positiva de totes aquestes xifres i de les estades de pretemporada. El Barça ja no es mourà de Barcelona a sis dies vista de l'anada de la prèvia de Champions. Enrere queden 6 partits de preparació entre Suïssa, França, Holanda i Anglaterra i gairebé un mes d'entrenaments. Tot, enfocat per superar l'eliminatòria contra el Legia Varsòvia. Kluivert, que com tots els titulars d'ahir a Newcastle ha fet un simple entrenament de recuperació, ha llançat floretes a un dels nous, Gaizka Mendieta. Una commoció lleu no és motiu suficient per deixar Carles Puyol fora de combat. Avui ja s'ha entrenat amb tota normalitat, el dia que Louis van Gaal fa 51 anys. Un aniversari que, almenys públicament, no s'ha celebrat al camp de la Masia. EL PARTIT CONTRA EL NEWCASTLE La presència del jove porter Víctor Valdés a l'onze inicial va ser la gran sorpresa de l'alineació del F. C. Barcelona. Louis van Gaal va reservar Riquelme. L'argentí va jugar els 9 últims minuts del partit contra el Newcastle. Valdés va fer un bon partit, però això no li garanteix la titularitat dimecres vinent, en la Lliga de Campions. Els blaugrana es van mostrar molt eficaços en atac. Els seus tres primers xuts van acabar en gol. El primer, de Kluivert a centrada de Cocu en el minut 27. El segon, de Saviola després d'una gran passada de Mendieta, un dels més brillants, ahir. Era el minut 35. I el tercer, ja en la segona part, amb un cop de cap de Luis Enrique després d'una centrada de Mendieta. El joc del Barcelona va convèncer tothom. La nota negativa van ser les lesions de Reiziger i Puyol. La d'aquest últim va ser la més espectacular, però sembla que cap de les dues revesteix gaire importància. La pretemporada del Barcelona ja és història. Dimecres vinent, contra el Legia de Varsòvia, comença de debò la temporada 2002-2003.