Els bitllets de transport caducats per la Covid es podran recuperar des de l'1 de juliol

Els bitllets de transport caducats per la Covid ja es poden recuperar

L'ATM calcula que hi ha uns 600.000 títols que no es van poder utilitzar durant el confinament i han caducat sense haver-los pogut aprofitar com estava previst

RedaccióActualitzat

Amb l'estat de l'alarma i el confinament molts títols de transport públic han caducat. A partir d'aquest 1 de juliol els usuaris que no haguessin fet us del seu títol mensual o trimestral després del 14 de març podran ampliar-ne la validesa automàticament, simplement introduint-lo en una de les màquines validadores. Si durant l'estat d'alarma sí que van fer ús del seu títol, han de demanar una compensació telemàticament, i un cop valorada, sel's proporcionaria un altre títol l'1 de setembre.

 

Les reclamacions no s'atendran als punts d'atenció presencial per evitar aglomeracions. S'habilitarà un servei d'atenció telefònica al  93 120 53 30.

Compensacions automàtiques

L'ATM calcula que hi ha uns 600.000 títols a compensar, que no es van poder utilitzar durant el confinament i han caducat sense haver-los pogut aprofitar com estava previst.

Per compensar els títols mensuals (T-Usual, T-Grup i T-Familiar), el requisit perquè es faci l'ampliació automàtica de caducitat és que el títol s'estrenés abans del 14 de març i no es fes servir entre el 14 de març i l'11 d'abril.

En el cas dels títols trimestrals (T-Jove, T-Trimestre i T-70/90 FM/FN), el requisit per a l'ampliació automàtica de caducitat és que el títol s'estrenés abans del 14 de març i no es fes servir entre el 14 de març i el 10 de juny.

 

 

ATM aconsella que, si no es necessita el títol immediatament, és millor esperar fins al moment en què sigui necessari. Serà possible ampliar la validesa del títol caducat durant tot el 2020, fins al 31 de desembre.

Si la validadora no accepta fer un canvi de caducitat del títol, el missatge que apareixerà serà "Títol caducat". En aquest supòsit la persona interessada haurà de recórrer a la compensació via formulari.

 

Queixes dels usuaris

ATM dona resposta així a les queixes dels usuaris, que fa dies que pregunten com podran recuperar la validesa dels seus títols.

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públic
Anar al contingut