Barcelona

Els barrufets estrenen la seva pel·lícula en 3D i en català

Els barrufets arriben a la gran pantalla en una estrena mundial, i també en català. Creats fa més de mig segle com una sèrie de televisió, aprofiten ara el 3D per protagonitzar un film on es combinen escenaris i actors reals amb els petits i simpàtics personatges blaus de barret blanc.

Actualitzat
En aquesta comèdia familiar, els barrufets, en un nou intent d'escapar-se del malvat bruixot Gargamel, abandonen el poblet i travessen una porta que els transporta al nostre món.

Els petits protagonistes es veuen perduts enmig de Manhattan amb una única missió: aconseguir que el portal s'obri de nou per poder tornar a casa abans que en Gargamel els trobi.

En català

La pel·lícula dels barrufets es pot veure en català en 11 sales. A Barcelona la fan a Cinesa Heron City i Lauren Gràcia. A Girona, a l'Ocine Girona. A Lleida, al JCA Alpicat. També es poden veure als Multicinemes Atlàntida de Manresa, als Multicinemes Olot, al Cinema Imperial de Sabadell, a l'Ocine Les Gavarres de Tarragona, als Cinesa Parc Vallès de Terrassa, als Multicinemes Sucre de Vic i al Cinema Bosc de Vilanova i la Geltrú.

També es poden veure a Palma de Mallorca, als Multicines Porto Pi i a Andorra, als Cinemes Illa Carlemany.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut