Una de les peces de l'exposició (Efe)
Una de les peces de l'exposició (Efe)
Hospitalet de Llobregat

Els anuncis del Sónar, en una exposició que celebra els 25 anys del festival

Vídeos provocadors i surrealistes de Sergio Caballero que s'han acabat convertint en petites peces d'art

Actualitzat

Quan només falten dues setmanes, el Sónar escalfa motors per a una edició especial. Serà l'edició número 25. Amb aquest motiu el Centre d'Art Tecla Sala, de l'Hospitalet de Llobregat, acull una exposició.

Fantasmes de llençol foradat, bessones inquietants, animadores amb barba i bigoti, nans amb poders telepàtics patint fred siberià. Són només alguns dels peculiars personatges que han estat la imatge del Sónar. Ara, el surrealista i humorístic univers creat per Sergio Caballero pren forma física al Centre d'Art Tecla Sala en l'exposició "Ni flyers ni pòsters. 25 anys d'imatge Sónar".

"És una exposició collonuda per a la gent que li agrada el Sónar, per a la gent que segueix les campanyes i per a la gent que li agrada l'art contemporani."

 

Amelie Aranguren és la comissària de l'exposició:

"Sergio és un artista que fa el que li dona la gana. Té una llibertat absoluta. L'escultura, el cine, la música, el vi... s'atreveix amb tot."

 

Per afegir-hi més surrealisme també hi haurà visites guiades en aquesta exposició amb protagonistes il·lustres d'aquestes campanyes com mares fantasmes, els nans o el Dioni.

 

I a més del Dioni, a l'exposició també hi ha lloc per a altres personatges il·lustres, com Maradona o els mateixos pares dels directors del festival, que van marcar un abans i un després en les campanyes del Sónar.

 

Enric Palau és codirector del Sónar:

"Ens hem rigut de nosaltres mateixos tota la vida. El festival representa això: una inquietud, una ironia, un voler ser diferent i explicar-nos de manera diferent a través d'aquesta imatge."

Una imatge que aquest any mira a l'espai, on -mantenint el mateix esperit- han enviat música esperant resposta extraterrestre.

Mira alguns dels anuncis del Sónar aquí:

 

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaArt
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut