"Els anells del poder"
"Els anells del poder"

"Els anells de poder" esdevé l'estrena més exitosa d'Amazon Prime Video

La sèrie basada en l'univers de Tolkien ja compta amb més de 25 milions d'espectadors i es pot veure en català

RedaccióActualitzat

"Els anells de poder", la nova sèrie basada en l'univers d'"El senyor dels anells", ja és l'estrena més exitosa d'Amazon Prime Video. Més de 25 milions de persones a escala mundial han seguit els dos primers episodis de la sèrie inspirada en la Terra Mitjana de J. R. R. Tolkien, que ha dirigit el català Juan Antonio Bayona.

La sèrie es pot veure des de divendres a Amazon Prime a més de 240 països, també en català, i s'ha convertit en una sensació absoluta.

Tot i que a la producció hi apareixen personatges de les històries originals de Tolkien --com Galadriel o Sauron--, l'obra no està basada en cap llibre concret de l'autor britànic, i situa els fets milers d'anys abans dels esdeveniments narrats a "El hòbbit" i "El senyor dels anells".

De moment estan disponibles els dos primers episodis, dels vuit que integren aquesta primera temporada. Després de l'estrena, Prime Video emetrà un episodi per setmana, cada divendres a les 06.00.


La més cara de la història

La sèrie, a més, té l'afegit de ser la més cara de la història: 460 milions de dòlars. Només en drets d'autor, Amazon Prime ha pagat 250 milions de dòlars.

La plataforma ja ha anunciat que hi haurà cinc temporades, de les quals ja s'han enregistrat les dues primeres. La primera, a Nova Zelanda, i la segona, al Regne Unit.

 

ARXIVAT A:
Català SèriesTeletreball
Anar al contingut