Una imatge del videoclip de "Ja no ens passa".
Una imatge del videoclip de "Ja no ens passa".
Barcelona

Els Amics de les Arts presenten el videoclip "Ja no ens passa", del seu nou disc

La cançó es titula "Ja no ens passa" i ha estat 5 hores disponible gratis al web del grup, on s'han fet 6.000 descàrregues. El nou disc, "Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure", s'editarà el 8 d'abril.

RedaccióActualitzat

Els Amics de les Arts han presentat aquest dimarts el videoclip del tema "Ja no ens passa", primer single del nou disc. Des de les 7 del matí i fins les 12 del migdia, el grup de pop-rock català ha ofert la cançó en descàrrega gratuïta a la seva web.

Durant aquestes 5 hores, la pàgina del grup ha rebut més de 15.500 visites i s'han fet més de 6.000 descàrregues.

El tema forma part del seu nou disc, "Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure" (Discmedi, 2014), que s'editarà el 8 d'abril.

Per acompanyar el llançament del nou treball, el grup farà una gira de presentació que els farà voltar per tot Catalunya a partir del maig. L'arrencada serà a l'Auditori Enric Granados de Lleida, el divendres 9 de maig; el seguirà el concert al Teatre Fortuny de Reus el dissabte 17 de maig; el 22 de maig seran a l'Auditori de Sant Cugat, i a l'Auditori de Girona el divendres 30 de maig.

A l'estiu, també seran als jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Baix Empordà), segons van confirmar fa pocs dies.
 

 

Anar al contingut