Pla mitjà d'una estudiant subjectant el seu projecte de remodelació per un quiosc de la Rambla de Barcelona. Imatge cedida l'11 de juny de…
Pla mitjà d'una estudiant subjectant el seu projecte de remodelació per un quiosc de la Rambla de Barcelona. Imatge cedida l'11 de juny del 2021 (Horitzontal)

Els alumnes d'Elisava donen "una segona vida" als quioscos buits de la Rambla de Barcelona

Actualitzat

ACN Barcelona.-Un grup d'alumnes de primer curs del grau en Disseny de l'escola Elisava ha presentat aquest divendres una quarantena de propostes de remodelació dels quioscos buits de la Rambla de Barcelona. El projecte porta per nom 'Recuperem els Quioscos de La Rambla' i pretén donar "una segona vida" als espais per tal de "dinamitzar" el seu entorn. L'objectiu principal de la iniciativa és aconseguir que els ciutadans puguin tornar a gaudir d'aquest passeig; una localització que, diuen, s'ha vist afectada durant els últims anys per la "massificació turística". Cada quiosc alberga una activitat diferent, amb espais destinats a restauració, atenció i acollida de víctimes d'agressions, celebració d'espectacles o protesta per a joves, entre d'altres.

El projecte de recondicionament, materialitzat per Elisava, forma part de 'Baixa a La Rambla', una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona i l'Associació Amics de la Rambla amb la intenció que els barcelonins es "retrobin" amb aquest espai de la ciutat. 'Recuperem els Quioscos de la Rambla' s'alinia amb altres projectes desenvolupats per entitats de la ciutat i els seus barris que ja han aconseguit establir diferents espais d'activitats culturals a la via pública.

Anar al contingut