Imatge dels alcaldes que han assistit al Consell d'Alcaldes del Pallars per tractar el tancament de Port Ainé i Espot. Imatge del 19 de març de…
Imatge dels alcaldes que han assistit al Consell d'Alcaldes del Pallars per tractar el tancament de Port Ainé i Espot. Imatge del 19 de març del 2016. (horitzontal)

Els alcaldes del Pallars Sobirà lamenten l'impacte negatiu que tindrà la vaga de treballadors de Port Ainé i Espot

ACN Sort.-El Consell d'Alcaldes del Pallars Sobirà s'ha reunit de manera urgent aquest dissabte per tractar el tancament de les estacions d'esquí de Port Ainé i Espot per la vaga dels seus treballadors els dies 24,25, 26 i 27 de març. Els alcaldes, en un manifest redactat conjuntament, han lamentat l'impacte ''summament negatiu'' per l'activitat econòmica de la comarca. Per aquesta raó, els batlles de la comarca han demanat a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que arribin a un acord amb els treballadors per aturar la vaga. Al Consell d'Alcaldes també hi ha assistit Xavier Pedemonte, del Comitè d'empresa, que ha assegurat que estan disposats a desconvocar l'aturada per ''sentit de comarca''. Aquesta decisió es prendrà aquest diumenge en una assemblea dels treballadors.

Actualitzat
Anar al contingut