Pla general dels vehicles localitzats a Fígols i Alinyà (Alt Urgell) pels Agents Rurals, on hi havia un grup d'escaladors que va ser multat per…
Pla general dels vehicles localitzats a Fígols i Alinyà (Alt Urgell) pels Agents Rurals, on hi havia un grup d'escaladors que va ser multat per saltar-se el confinament. Imatge dels Agents Rurals del 2 d'abril de 2020 (Vertical).

Els Agents Rurals denuncien un grup de sis escaladors que es trobava a Fígols i Alinyà

ACN Fígols i Alinyà.-Els Agents Rurals van interposar sis denúncies a un grup d'escaladors que es trobava a Fígols i Alinyà (Alt Urgell) per saltar-se les mesures de confinament decretades arran de l'estat d'alarma, les quals inclouen la prohibició de dur a terme activitats de lleure a la natura, com ara senderisme, anar en bicicleta, acampar, fer barbacoes o practicar parapent o esports d'aventura, entre d'altres. A més, també van aixecar disset actes. D'altra banda, el cap de setmana passat també van localitzar i sancionar persones que volien anar a fer esquí de muntanya i circulaven per una pista forestal al terme municipal de Puigcerdà.

Anar al contingut