Futbol

Els aficionats del Celtic deixen el centre de Barcelona i es van instal·lant al recinte de la Fira de Montjuïc

El Celtic ha arribat amb 15.000 seguidors escocesos a Barcelona. D'aquests, però, només 5.000 tenen entrada per veure el partit al Camp Nou. Tot i que al matí bona part dels escocesos s'han concentrat al centre de la ciutat catalana, ara la majoria ja ha fet cas de les indicacions de l'Ajuntament i es van instal·lant al recinte que ha organitzat el consistori barceloní a la Fira de Montjuïc.

Actualitzat

Una paella per a cinc mil persones al recinte de la Fira de Montjuïc. Aquest ha estat un dels atractius que ha organitzat l'Ajuntament de Barcelona per donar dinar als aficionats escocesos que es troben a Barcelona, amb l'objectiu d'apartar els milers de seguidors del Celtic del centre de la ciutat. I és que el pas dels aficionats del Rangers, ara fa unes setmanes, hi va deixar un mal record.

Amb la visita del Celtic, s'ha preparat una zona especial per als aficionats escocesos al recinte firal de Montjuïc. Hi ha zones d'esbarjo i cervesa a dojo per 4 euros. Al principi del dia no es pot dir que la resposta de l'afició del Celtic a aquesta iniciativa hagi estat gaire entusiasta, però és que els preus tampoc hi ajuden gaire. Tot i això, a mesura que ha avançat el dia, els escocesos han anat obeint i han deixat el centre de Barcelona per concentrar-se tots a la Fira de Montjuïc. Molts ja coneixien que s'hi feia aquesta festa perquè s'havia anunciat als diaris de Glasgow i en portaven un full informatiu.

Espai reservat a Montjuïc

A les 11 s'han obert les portes i hi han arribat els primers seguidors, que han estat rebuts per un conegut grup escocès. L'entrada a les instal·lacions i les activitats que s'hi han preparat són gratuïtes i, segons els responsables de l'organització, es finançaran amb els diners de la venda de les begudes, que costen 4 euros, i les racions de paella, que es venen a 12. El consistori els ha muntat una pantalla gegant on podran seguir l'enfrontament, toros mecànics, llits elàstics i molts urinaris públics, per impedir comportaments incívics.

Anar al contingut