Familiars i amics podran tornar a entrar als aeroports per acomiadar o rebre viatgers

Serà a partir de divendres que ve, 15 d'octubre

RedaccióActualitzat

Aena tornarà a permetre el lliure accés a les terminals dels aeroports. Ho ha aprovat aquest dilluns el Consell de Ministres, i entrarà en vigor divendres vinent.

Això suposarà que familiars i amics podran entrar a les terminals per rebre o acomiadar els viatgers. Des del començament de la pandèmia, no estava permès.

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha explicat, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que es tracta d'una mesura "important de retorn a la normalitat", i que permet recuperar "l'ànim i la normalitat en les relacions afectives" als aeroports.

Eliminant aquesta restricció, el govern espanyol també assegura que contribuirà a la reactivació econòmica i de recuperació del turisme.

Sánchez, ja ho va anunciar aquest dissabte, i ho va justificar per la millora de les dades epidemiològiques: "És una bona mesura i un bon anunci", assegurava la ministra, que, tot i així no hi va posar data.

Fins ara, només podien accedir a l'interior els passatgers amb targeta d'embarcament, treballadors i acompanyants amb causa justificada.

ARXIVAT A:
Aeroport del PratAeroports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut