La Clàudia és una de les adolescents que participa en l'elaboració del "TN cap de setmana"
Dia Mundial de la Infància

Els adolescents, desconnectats de les notícies: "No expliquen res que ens interessi"

Amb motiu del Dia Mundial de la Infància, la Clàudia, la Giulia i més estudiants de secundària participaran en l'elaboració del "Telenotícies cap de setmana" d'aquest diumenge

Mirar les notícies els avorreix i no se senten interpel·lats. És el que els passa a molts joves, que asseguren que els temes que es tracten als informatius els queden molt lluny. 

La Clàudia i la Giulia tenen 14 anys i estudien 3r d'ESO a l'Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei. Demanen que als informatius s'expliquin, també, bones notícies, perquè el que veuen ara els angoixa i els fa patir pel futur.

"No hi ha res de bo. Tot és dolent. Al final et deprimeix i no ho vols veure."

En el següent vídeo, la Clàudia i la Giulia expliquen per què se senten desconnectades de les notícies, demanen que les informacions estiguin més enfocades als adolescents i que s'expliquin més fets positius.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat)

 

El "Telenotícies cap de setmana", amb una mirada jove

Elles i deu estudiants de secundària més participaran en l'elaboració del "Telenotícies cap de setmana" que s'emetrà aquest diumenge al vespre. Elaboraran sis reportatges i decidiran l'ordre de les peces d'actualitat de la resta del dia. 

Des de dijous, TV3 i Catalunya Ràdio emeten una programació especial amb motiu del Dia Mundial de la Infància. Infants i joves fan de periodistes i expliquen el món amb la seva mirada i les seves paraules. 

ARXIVAT A:
TelevisióMitjans de comunicacióInfància Dia Mundial de la Infància
Anar al contingut