El confundador de WhatsApp, Jan Koum, en una imatge d'arxiu (Reuters)
El confundador de WhatsApp, Jan Koum, en una imatge d'arxiu (Reuters)

Els administradors dels grups de WhatsApp podran decidir qui envia missatges

És una nova funció per "restringir qui envia missatges als grups"

RedaccióActualitzat

Els responsables de l'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp han afegit aquest dilluns una nova opció en la configuració dels grups.

Aquesta opció permet gestionar els grups de manera que només els administradors puguin enviar missatges a la resta d'integrants.

Segons han explicat al seu blog, això ha de permetre "restringir qui envia missatges als grups" i assegurar que el seu ús no es desvia de l'acordat:

"Una de les formes en què la gent fa servir els grups és per mantenir-se informats sobre anuncis i coses importants, com els comunicats de les escoles a pares i mares, comunitats de veïns o associacions sense ànim de lucre. Hem creat aquesta funció perquè els administradors tinguin millors eines per a aquests usos."

Notícia relacionada: WhatsApp, prohibit als menors de 16 anys a tot Europa

Els grups de Whatsapp són una eina que cada vegada té més incidència social, però en alguns casos poden convertir-se en molt molestos per la quantitat de missatges no rellevants que s'hi pengen.

Una possibilitat serà convertir la majoria dels membres del grup en administradors, i només no fer-ho amb els membres que envien missatges no adients, però també permetrà crear grups en els quals la informació circuli de manera unidireccional i jeràrquica, tal com permeten altres aplicacions com Telegram.

Aquesta funció s'ha incorporat a l'última versió de l'aplicació, de manera que cal actualitzar-la per poder fer-la servir.

Notícia relacionada: Plega el cofundador de WhatsApp, principal defensor de la privacitat dels usuaris

 

ARXIVAT A:
TecnologiaWhatsAppXarxes socials
Anar al contingut