TV3 accedeix a la reconstrucció dels fets

Els acusats del "crim de la Guàrdia Urbana" s'acusen mútuament en la reconstrucció

Rosa Peral i Albert López, intenten convèncer la jutge que són innocents per la mort del company de feina, i es contradiuen davant de jutge i fiscal

Roger RoviraActualitzat

Comença el judici de l'anomenat "Crim de la Guàrdia Urbana" amb la formació del jurat popular que dilluns haurà de jutjar els dos acusats de la mort d'un company de feina, també agent de la urbana. Rosa Peral i Albert López, amants durant anys, s'enfronten a penes de 25 i 24 anys de presó que sol·licita la fiscalia per ells.

TV3 ha tingut accés al vídeo de la reconstrucció a l'escena del crim, on els dos acusat, Rosa Peral i Albert López, intenten convèncer la jutge que són innocents per la mort del company de feina, parella sentimental d'ella.

CCMA
Rosa Peral durant la reconstrucció dels fets amb el jutge i el fiscal

Rosa Peral, se la veu plorant en algun moment, i a Albert López, donant una versió diferent fins al moment. Uns relats contradictoris que el fiscal no es creu.

 

Albert López durant la reconstrucció dels fets amb el jutge i el fiscal (CCMA)

Els dos acusats es llancen les culpes l'una a l'altre al pantà de Foix, lloc on es troba el cadàver de la víctima cremat dins del maleter d'un cotxe.

 

Lloc on es va localitzar el cos de l'agent mort al Pantà de Foix

El cas treu a la llum una teranyina de mentides i relacions paral·leles. Un triangle amorós entre els dos acusats i la víctima, principal mòbil del crim. La investigació revela que van intentar incriminar l'exmarit de Rosa Peral, mosso d'esquadra; també una possible relació d'ella amb el veí, amb qui s'enviava missatges pornogràfics. Un culebró en el que Rosa presenta a l'Albert com un home agressiu. I l'Albert presenta la Rosa com una dona freda i calculadora.

Ara hauran de convèncer un jurat popular, que difícilment s'haurà pogut aïllar, per les informacions d'un dels casos més mediàtics i rocambolescos de la crònica negra a Catalunya.

ARXIVAT A:
PolicialJudicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut