Elon Musk en una imatge del mes d'abril (Reuters/Mario Anzuoni)

Els accionistes de Tesla aproven pagar un bonus a Elon Musk de 56.000 milions de dòlars

La companyia trasllada la seu social a Texas en càstig per la decisió d'una jutgessa de Delaware que va invalidar al gener el nou paquet salarial de Musk

El fundador de Testa, Elon Musk, ha rebut bones notícies aquesta setmana.

La resta d'accionistes de la companyia han aprovat pagar-li 56.000 milions de dòlars com a compensació per la seva feina. Es tracta del paquet salarial més important que ha pagat mai cap corporació dels Estats Units a un conseller delegat. 

Elon i el seu germà Kimbal es van abstenir en la votació, però tres quartes parts dels accionistes van votar a favor del pagament de la ingent quantitat al conseller delegat de Tesla. En contra, només els vots d'alguns inversors institucionals i de firmes assessores d'inversió.

Tesla aprofitarà l'incondicional suport dels accionistes en la seva batalla amb la jutgessa de Delaware Kathaleen McCormick, que va invalidar l'acord de pagament al gener en considerar-lo "desproporcionat".

Ara, com a represàlia, Musk ha impulsat el trasllat de la seu de Tesla de Delaware a Texas, un estat que es mostra més favorable als seus interessos personals. Els accionistes del fabricant d'automòbils elèctrics també han ratificat de forma majoritària el registre de la seu social a Austin, la capital de Texas. 

Elon Musk ha fet servir la xarxa X per enviar un enverinat missatge de comiat a Delaware: 

 

Musk s'ha mostrat eufòric pel suport dels seus accionistes i ha fet una declaració d'amor en directe davant els accionistes i treballadors: "Maleït sigui, us estimo. Tesla té el grup d'accionistes de base més extraordinari." 

 

Anar al contingut